In een paar weken tijd is onze bekende wereld verworden tot een onwerkelijke: veel mensen werken thuis, contact met anderen gaat via Zoom, Slack of andere programma’s en met name de snelheid waarin we gewend waren om te leven is gedownsized tot vakantieritme niveau Frans platteland (even naar de bakker is een uitje).

Hoewel veel mensen uit noodzaak thuis zitten, remt dit de creativiteit zeker niet af. Talloze grappige filmpjes komen voorbij, de een creatiever dan de ander. Ook komen er veelvuldige initiatieven op gang om andere mensen te helpen of worden er beademingsapparatuur gemaakt van snorkelitems. Mensen staan niet stil.

Een tijd van verplichte rust geeft ook ruimte om de koers van het bedrijf te overdenken. Kritisch te kijken naar je merken en bovenal, de creativiteit de vrije loop te laten. Je hebt opeens tijd voor het uitwerken van dat ideetje dat altijd in het achterhoofd zat te broeden. Aarzel niet om ons hier bij te betrekken, we willen natuurlijk graag met je meedenken.

Ook bij Onel werkt iedereen thuis, al missen we wel het bezoeken van onze klanten en de reuring binnen kantoor. Hopelijk kunnen we iedereen in goede gezondheid snel weer live zien en anders misschien al eerder via telefoon, e-mail of welke manier dan ook.