MijnOnel

Bij Onel zitten we niet stil. We hebben de laatste maanden achter de schermen hard gewerkt aan MijnOnel, het online managementsysteem voor klanten. Hiermee kun je je eigen merkenportfolio, modellen en bewaking bekijken.

Vanaf vandaag staat een nieuwe versie van MijnOnel online en daar zijn we best trots op. Ook heeft MijnOnel een compleet nieuwe look & feel gekregen waardoor het een stuk gebruiksvriendelijker is geworden.

Heel handig is de nieuwe functionaliteit is dat je per merk een ’tag’ kunt aanbrengen waarmee je in het merkenoverzicht kunt filteren. Zo zou je bijvoorbeeld als tag ‘submerk’ invoeren, ofwel ‘divisie Amerika’.

Met behulp van MijnOnel kun je nu onder andere een merkenoverzicht downloaden of per merk inzoomen op bijvoorbeeld de omschrijving van producten en diensten, inbreukalerts beoordelen en direct je instructies aan ons sturen, zien welke conflicten er lopen of welke domeinnamen via Onel geregistreerd zijn.

Wat zit er aan te komen?

Nu worden verlengingen nog per e-mail met bijlage gecommuniceerd, maar straks via MijnOnel. Dat is de volgende stap. Het streven is dat MijnOnel het platform wordt waarop je gemakkelijk met ons kunt communiceren en eenvoudig instructies kunt geven.

Uiteraard houden wij je op de hoogte.