Van Vliet – The Candy Company

Van Vliet is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar actief is in de snoepgoedbranche. De onderneming maakt snoep van hoge kwaliteit dat naar meer dan 40 landen geëxporteerd wordt. Het snoepgoed wordt geproduceerd voor onder meer supermarkten en voor hun eigen merken. Wat drijft Van Vliet? En hoe is merkbescherming daarbij van belang? Maak kennis met deze snoepspecialist!

Van Vliet - The Candy Company

De merkkeuzes van Van Vliet

Onder de eigen merken van Van Vliet vallen MEENK (drop), KINDLY’S (nostalgisch snoepgoed) en DE BRON (verantwoord ‘lifestyle’ snoepgoed). Deze merken staan voor natuurlijke ingrediënten en een perfecte smaakbeleving. Aan de ontwikkeling van nieuwe producten besteedt Van Vliet dan ook veel aandacht. Hoogwaardig snoepgoed dus!

Een aardig merkenportfolio

De verschillende merken van Van Vliet hebben een eigen naam en een eigen uitvoeringswijze die uitstekend bij de merkbeleving van dat merk past. Niet alleen de productnamen en de logo’s zijn vastgelegd middels merkregistraties, ook de bedrijfsnaam zelf is goed beschermd. Essentieel, omdat de naam Van Vliet voor kwaliteitsproducten staat, die ook door derden worden afgenomen.

Ook worden de geregistreerde merken continu bewaakt door Onel. De concurrentie in de snoepmarkt is immers groot en actieve verdediging van de merken en hun goodwill is cruciaal. Wordt er een bezwaarlijk merk gesignaleerd door Onel? Dan kan direct worden opgetreden voordat het bezwaarlijke merk schade veroorzaakt.

Van Vliet - The Candy Company