Over ons

Onel trademarks is een juridisch adviesbureau gespecialiseerd in merkbescherming voor ondernemers. Van ons krijg je eerlijk, praktisch en helder advies over de bescherming van je merk. Ook nemen wij de administratieve procedures uit handen. Onze jarenlange ervaring met ondernemers maakt dat wij begrijpen wat voor jou belangrijk is. Samen maken we de juiste keuzes om jouw merk zo optimaal mogelijk te beschermen.

Loud & Clear, dat is Onel.

Neem contact op

WIE IS ONEL?

Onel trademarks, sinds 2005 onderdeel van de Knijff-groep, was één van de eerste merkenbureaus in Nederland. Al ruim 50 jaar werken we met ondernemers uit alle denkbare branches aan de bescherming van hun merken. De wereld van merken en de wet- en regelgeving kent voor ons geen verrassingen meer, maar uitdaging is er genoeg! Iedereen heeft andere wensen en voor elk merk zijn er andere mogelijkheden. Onze vakidioten vinden het heerlijk om daar voor elke klant het beste uit te halen.

WAAROM ONEL?

Onel trademarks kent de taal van ondernemers. We begrijpen dat er geen tijd is voor eindeloze juridische adviezen, maar dat er vooral (snel) gehandeld moet worden. Kort, krachtig, luid en duidelijk. Een helder advies met een heldere mening voor een redelijke prijs. Dat is wat er van ons wordt verwacht. En dat is waar wij voor staan. Onel, Loud & Clear.

HET TEAM

Wij houden van de passie en gedrevenheid waarmee een nieuw bedrijf, een nieuw product of een nieuwe dienst wordt neergezet. We begrijpen dat hierbij ook de zorg voor het merk en de waakzaamheid om de voorsprong op je concurrenten te behouden van belang is. Samen laten we jouw onderneming groeien. En samen, dat zijn wij.

VACATURES

Onel trademarks, onderdeel van de Knijff Groep, is een groeiende onderneming. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiaste mensen met een passie voor merken, om ons team te versterken.

Top