Over ons

Onel trademarks is een juridisch adviesbureau gespecialiseerd in merkbescherming voor ondernemers. Wij maken samen met Knijff Merkenadviseurs, een groot gerenommeerd merkenbureau, deel uit van de Knijff Groep waardoor we zeer slagvaardig zijn en heel veel kennis en ervaring in huis hebben. Al ruim 50 jaar geven we eerlijk, praktisch en helder advies tegen een scherp tarief. Wij denken graag mee van merkcreatie tot merkregistratie. Hierbij doen we grondig merkonderzoek en begrijpen we als geen ander wat belangrijk is voor jou. Ontzorgen is ons sleutelwoord, waardoor elke ondernemer zich kan bezighouden met de groei van zijn of haar bedrijf. Inmiddels hebben we niet alleen duizenden merken succesvol geregistreerd in zowel binnen als buitenland, maar ook veel merkenconflicten opgelost. Hierdoor is en blijft je merk optimaal beschermd en blijven de concurrenten op afstand. Kortom, Onel helpt jouw ondernemersdromen waar te maken!

Loud & Clear, dat is Onel.

Neem contact op

WIE IS ONEL?

Onel trademarks was één van de eerste merkenbureaus in Nederland. Al ruim 50 jaar werken we met ondernemers uit alle denkbare branches aan de bescherming van hun merken. De wereld van merken en de wet- en regelgeving kent voor ons geen verrassingen meer, maar uitdaging is er genoeg! Iedereen heeft andere wensen en voor elk merk zijn er andere mogelijkheden. Onze vakidioten vinden het heerlijk om voor elke klant het beste eruit te halen.

WAAROM ONEL?

Onel trademarks kent de taal van ondernemers. We begrijpen dat er geen tijd is voor eindeloze juridische adviezen, maar dat er vooral (snel) gehandeld moet worden. Kort, krachtig, luid en duidelijk. Een helder advies met een heldere mening voor een goede prijs. Dat is wat er van ons wordt verwacht. En dat is waar wij voor staan. Onel, Loud & Clear.

VACATURES

Onel trademarks, onderdeel van de Knijff Groep, is een groeiende onderneming. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiaste mensen met een passie voor merken, om ons team te versterken.